AKTUALNI TEČAJI

Tečaj peke VEGANSKIH SLADIC z Nino Bavdek

Nina Bavdek je zaljubljena v peko, kuhanje in ustvarjanje novih receptov, in verjame, da lahko naredimo neverjetne stvari s preprostimi in ugodnimi sestavinami. Sladice peče od svojega 12. leta, na veganski način pa od leta 2013, saj je takrat spremenila način prehranjevanja. 

»Ker smo nekaterih jedi navajeni od malega in ne poznamo nadomestil, sem se odločila, da si zaradi ljubezni do slaščic naredim nekakšne nadomestne oziroma izboljšane recepture. Sama obožujem recepte, ki so hitri, zdravi in pa preprosti tudi za tiste, ki ne ustvarjajo slaščic vsakodnevno.

Na delavnici ne potrebujete popolnoma ničesar, za lastne dodatne zapiske svojo beležko.

Če imate kakršna koli dodatna vprašanja, nas kontaktirajte.

Osnovni tečaj PEKE KRUHA Z DROŽMI - EDEN IN EDINI V LETU 2022!

Na tečaju se bomo spoznali z drožmi, naravnim kvasom, s katerimi so pekle naše babice. Kako se vzgoji droži, kako se jih hrani in kako se z njimi peče.. Zamesili bomo dve vrsti kruha, šli skozi proces zamesa, vzhajanja, priprave na peko in peke same. Kje so vse skrivnosti, da kruh uspe? Tudi to vam povemo. Prav tako pa se bomo pogovorili o vseh težavah in problemih, ki pestijo vsakega začetnika, da boste kar se da do potankosti spoznali svet fermentacije in bili v domači kuhinji pogumni in samozavestni.

Verjemite, ne bo vam žal, saj vsak ki začne peči z drožmi, postane s to vrsto peke in temi okusi popolnoma zasvojen.

Na delavnici ne potrebujete popolnoma ničesar, samo svojo dobro voljo.

Če imate kakršna koli dodatna vprašanja, nas kontaktirajte.

Tečaj: MAJHNI GRIŽLJAJI z Bernardo Klančnik

Zakaj bi bila hrana na mizi nekaj posebnega samo za Božič? Da je lahko na mizi praznik vsak dan, nam bo predstavila Polonina mami Bernarda Klančnik, profesorica kuharstva, ki je odrasla v gostilni in celo življenje posvetila hrani. Polona je zagotovo nasledila gene za ustvarjanje s hrano, ampak tokrat bo kuhalnico in pult prepustila svoji mami. Kakšne sodobne trende kulinarike bo pomešala s praznično klasiko, izveste na tečaju.

Verjemite, ne bo vam žal, saj ima Bernarda neskončno zakladnico znanja in trikov, ki jih bo podelila z nami.

Na delavnici ne potrebujete popolnoma ničesar, samo svojo dobro voljo in odprto glavo za srkanje novega znanja.

Če imate kakršna koli dodatna vprašanja, nas kontaktirajte.