0
Your Cart

GRISINI

Želite poskusiti edinstvene grisine z drožmi? Ni problema, pred vami je ponudba prvih in edinih pakiranih grisinov, narejenih z drožmi, ki jih lahko kupite.

Kako se je vse začelo…


Poleti 2020 se je Polona po neuspehu peke nekega kruha v bistroju razbesnela in dejala, da kruha več ne bo pekla. Ker pa je ostalo še nekaj testa, je prišla na idejo, da poskusi z grisini. Poželi so uspeh. Kaj kmalu smo ugotovili, da na svetu ni pakiranih grisinov z drožmi in tako smo začeli
sanjati o popolnoma novem produktu in delati. Nastali so prigrizki, ki smo jih ponujali ob naših še takrat dnevnih malicah, katere smo punce pripravljale v majhnem bistroju v centru Črnomlja.

Testo smo tehnično dodelali in nekaj mesecev dnevno testirali, da smo dobili produkt, ki vam ga lahko danes ponudimo. Veliko smo preizkusili, od tehnik do receptov, da smo prišli na pravo recepturo, predvsem pa tehniko izdelovanja. V testo smo dodali droži in ga fermentirali od 8 do 12 ur. Vsak grisin je narejen ročno. V grisine je vloženo ogromno truda in znanja in jih danes lahko s ponosom predstavljamo svetu

POLABEKERAJ D(R)OŽIVETI GRISINI SO:


Želite svojim bližnjim, prijateljem, sodelavcem ali poslovnim partnerjem podariti nekaj posebnega, personaliziranega, gurmanskega?

Za vas pripravimo gurmanske pakete, katere izberemo in sestavimo skupaj. Na voljo imamo 3 različne velikosti paketov in 3 različne vsebine. V kolikor pa pakete že imate in iščete dodaten artikel, ki bo vaše darilo izpopolnil, lahko naročite posebej pakete grisinov, keksinov (keks v obliki grisina) ali pirinih krekerjev. Verjamemo, da vam bomo tudi letos lahko pomagali polepšati praznični čas.

S svojimi vprašanji se lahko kadarkoli obrnete na nas preko elektronske pošte ali pa nas preprosto pokličite. Vse informacije dobite tukaj:

KJE NAJDETE NAŠE IZDELKE?

Naše grisini od te jeseni naprej najdete na več kot 250 Mercatorjevih policah pod blagovno znamko RADI IMAMO DOMAČE. Veseli smo, da smo se pridružili družini, ki na svoji embalaži nosi rdeče srce – ravno po tem jo prepoznate.

D(r)oživeti grisini pod blagovno znamko RADI IMAMO DOMAČE.

V kolikor pa zavijete v katero izmed manjših izbranih slovenskih trgovin, ki jih najdete na seznamu spodaj, pa poleg grisinov lahko najdete še ostale naše butične proizvode.

Naši d(r)oživeti grisini in ostale dobrote iz PolaBekeraj Klinike za droži so na voljo:

Ali pa jih preprosto naročite TUKAJ.

Pa dober tek!