0
Your Cart

DELAVNICE

“Pola, ti moraš odpreti bekeraj!”

Tako se je vse začelo. No, v bistvu se je začelo že prej. Verjetno že pri zapisovanju njene DNK vijačnice.

Poznate koga, ki je obseden z dobrimi bakterijami in fermentacijo? Se mi je zdelo. No zdaj poznate nji – Polonco Rahmanović, ki se ni mogla upreti klicu kulinaričnega sveta in tako se je pred leti znajdla v njem. Zaradi njenega nadzemeljskega navdušenja nad drožmi* je nastala blagovna znamka PolaBekeraj, ki je kaj kmalu prerasla okvirje domače kuhinje in se počasi razširila v asortimanu ustvarjanja z drožmi.

* divji kvas, združba mlečnokislinskih bakterij in kvasovk iz naravnega okolja, s katerimi pripravljamo kvašeno testo

“Peka kruha z drožmi in ljubeznijo me je obsedla.

Kmalu pa je Polono ustvarjalna energija pripeljala še korak dlje in je droži začela uporabljati še pri zdravih sladicah, ki so njeno poslanstvo. Tako je med drugim nastala tudi knjiga D(r)oživete sladice by PolaBekeraj, v kateri najdete ogromno receptov in nasvetov za peko sladic, pri katerih kot vzhajalno sredstvo uporablja droži.

Ker je Polona svojo pot začela ravno z delavnicami in izobraževanji, je danes še vedno vesela klica, ko jo nekdo povabi izobraževati vse željne novega znanja o peki z drožmi. Za njo je več let, nešteto zadovoljnih obrazov in precej strokovnih izvedb delavnic, tečajev in izobraževanj.

Polono lahko najamete za:

  • začetni tečaj peke kruha z drožmi,
  • nadaljevalni tečaj peke kruha z drožmi,
  • tečaj peke sladic z drožmi,
  • kulinarične team buildinge za zaključene skupine,
  • masterclass izobraževanje za strokovne delavce v kulinariki.

V kolikor vas zanima čudovit svet droži, nas lahko kontaktirate in dogovorili se bomo za termin ter vsebino delavnice.

Dobrodošli v svetu droži, dobrodošli v svetu PolaBekeraj!