Tečaj peke kruha z drožmi je edinstven tečaj za vse, ki že pečete z drožmi in tudi za tiste, ki se z drožmi šele spogledujete.
Ta celovit tečaj je res nekaj posebnega, saj se dotaknemo prav vsake stvari, rešimo vsako zagato in z gotovostjo si upam trditi, da prav vse navdušim nad peko z drožmi.
Tečaj je zelo intenziven; na njem boste prejeli ogromno teoretičnega in praktičnega znanja, domov boste odšli polni vtisov in seveda z odličnim kruhom.
Tečaj je zasnovan tako, da se najprej pogovorimo o drožeh in fermentaciji na splošno. Nato zamesimo dva kruha, se pogovorimo o mokah in o različnih vrstah kruha, ter ostalih pekovskih izdelkih.
Čas znotraj tečaja vedno prilagajam skupini in se osredotočim na vprašanja, ki tečajnike zanimajo, zato vam že sedaj povem, naj se vam ne mudi domov, ker ni nujno, da bomo tečaj končali ob 16.00 uri.
Se vidimo na tečaju,
Objem Pola
VSEBINA TEČAJA:
- spoznajmo droži
- posebnosti pri peki z drožmi
- obnašanje testa
- fermentacija in moke
- oblikovanje testa
- ostala peka z drožmi
- vpliv droži na telo
Kdaj: 22. april 2023
Kje: Gastrofuzija, Dolenjska cesta 242, Ljubljana
Pričetek: 10.00
Zaključek: med 15.00 in 16.00
Cena: 65,00 eur
Ksenija –
Če še niste bili na tečaju pri Poloni je to must have. Ne bo vam žal. Jaz bi šla na vsak njen tečaj res.