E-knjiga PITE in PITE

9,90 z vključenim DDV

Še nimaš svoje nove E-KNJIGE? Naroči jo in naj tudi v tvoji kuhinji diši po najboljših pitah iz kuhinje PolaBekeraj!

Opis

Strokovnjakinja peke z drožmi Polonca Rahmanović (PolaBekeraj) bo v tej posebni E-knjigi z nami podelila svoje znanje, recepture in napotke svojih najbolj priljubljenih receptov pit, ki so se nabrali skozi leta njene peke in ustvarjanja.

V tokratni E-knjigi je Polona zbrala 25 receptov za sladke in slane pite, ki so velike uspehe požele že v PolaBekeraj bistroju s konceptom, katerega je s poslovno partnerico SImono Žugelj odprla v centru Črnomlja leta 2019. Na njuno presenečenje so se po svoje kose pit, katere so bile že takrat posebost blagovne znamke PolaBekeraj, zgrinjali gosti iz vseh koncev Slovenije.

 

Odločitev za E-knjigo je nastala iz razloga, saj si je zaželela drugačno, modernejšo in bistveno dostopnejšo verzijo knjige, s katero se želi približati še večjemu številu navdušencev nad peko v domači kuhinji.

Ne gre za povsem običajno kuharico, saj enostavnost in rutina nista vodilo PolaBekeraj blagovne znamke – tokrat je v knjigi ob jedeh namenila besedo tudi vinski spremljavi. Kupci tako ne bodo dobili samo odličnih receptov, ki jih bodo brez težav ustvarili doma, temveč tudi napotke in izobraževanje, kaj gostom ob jedi ponuditi še v kozarcu. Izbor vin je prepustila sommelierki, poslovni partnerici in prijateljici Simoni Žugelj.

 

Veselo na delo in naj v vaši domači kuhinji zadiši po slastnih pitah!

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “E-knjiga PITE in PITE”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Komentiraj