PRVI IN EDINI PAKIRANI GRISINI Z DROŽMI NA SVETU

Želite poskusiti edinstvene grisine z drožmi? Ni problema, pred vami je ponudba prvih in edinih pakiranih grisinov, narejenih z drožmi, ki jih lahko kupite.

 

// Zgodba naših grisinov se je začela pisati poleti 2020, ko so iz ostanka testa nastali prigrizki, ki smo jih ponujali ob naših še takrat dnevnih malicah, katere smo punce pripravljale v majhnem bistroju v centru Črnomlja. Testo smo tehnično dodelali in nekaj mesecev dnevno testirali, da smo dobili produkt, ki vam ga lahko danes ponudimo. V testo smo dodali droži in ga fermentirali od 8 do 12 ur. Vsak grisin je narejen ročno. V grisine je vloženo ogromno truda in znanja in jih danes lahko s ponosom predstavljamo svetu. //

 

Po naši raziskavi trga, smo ugotovili, da smo edini proizvajalec PAKIRANIH grisinov z drožmi. Po svetu boste našli veliko grisinov z drožmi, vendar samo naše na trgovskih policah.

Po naši raziskavi trga, smo ugotovili, da smo edini proizvajalec PAKIRANIH grisinov z drožmi. Po svetu boste našli veliko grisinov z drožmi, vendar samo naše na trgovskih policah.

 

Obožujejo jih otroci in tudi njihove mamice, saj ne vsebujejo nobenih aditivov, so popolnoma naravni: ljubezen moke, vode in droži ustvari krasen zdrav, veganski prigrizek.

V njih uživajo vinarji in njihovi obiskovalci na degustacijah, v kavarnah jih najdete kot dopoldansko malico, v majhnih trgovinah po Sloveniji pa jih naši kupci hitro pospravijo v žep ali torbico.

 

Grisini kmalu potujejo na še več trgovskih polic, prav tako pa bomo s ponosom slovenske grisine poslali tudi na trgovske police po svetu.

Na voljo imate 4 okuse in nešteto kombinacij za uživanje v njih.

AKTUALNO IZ

PolaBekeraj SOURDOUGH GRISSINI

 

Spremljajte naše aktivnosti in sprotno dogajanje na Facebooku.

 

Želite biti del dogajanja PolaBekeraj?

 

Pišite nam za svoje naročilo, rezervacijo delavnice ali pogostitev zabave.