PRVI IN EDINI PAKIRANI GRISINI Z DROŽMI NA SVETU

Želite poskusiti edinstvene grisine z drožmi? Ni problema, pred vami je ponudba prvih in edinih pakiranih grisinov, narejenih z drožmi, ki jih lahko kupite.

 

// Zgodba naših grisinov se je začela pisati poleti 2020, ko so iz ostanka testa nastali prigrizki, ki smo jih ponujali ob naših še takrat dnevnih malicah, katere smo punce pripravljale v majhnem bistroju v centru Črnomlja. Testo smo tehnično dodelali in nekaj mesecev dnevno testirali, da smo dobili produkt, ki vam ga lahko danes ponudimo. V testo smo dodali droži in ga fermentirali od 8 do 12 ur. Vsak grisin je narejen ročno. V grisine je vloženo ogromno truda in znanja in jih danes lahko s ponosom predstavljamo svetu. //

 

Po naši raziskavi trga, smo ugotovili, da smo edini proizvajalec PAKIRANIH grisinov z drožmi. Po svetu boste našli veliko grisinov z drožmi, vendar samo naše na trgovskih policah.

Obožujejo jih otroci in tudi njihove mamice, saj ne vsebujejo nobenih aditivov, so popolnoma naravni: ljubezen moke, vode in droži ustvari krasen zdrav, veganski prigrizek.


V njih uživajo vinarji in njihovi obiskovalci na degustacijah, v kavarnah jih najdete kot dopoldansko malico, v majhnih trgovinah po Sloveniji pa jih naši kupci hitro pospravijo v žep ali torbico.


Na voljo imate 4 okuse in nešteto kombinacij za uživanje v njih.

KJE NAJDETE NAŠE IZDELKE?

Naši d(r)oživeti grisini in ostale dobrote iz PolaBekeraj Klinike za droži so na voljo:

Ali pa jih preprosto naročite preko spletne strani.

Pa dober tek!

AKTUALNO IZ

PolaBekeraj SOURDOUGH GRISSINI

 

Spremljajte naše aktivnosti in sprotno dogajanje na Facebooku.

 

Želite biti del dogajanja PolaBekeraj?

 

Pišite nam za svoje naročilo, rezervacijo delavnice ali pogostitev zabave.