NOVA KNJIGA PITE & PITE, sladke & slane

Dobrodošli v čudovit svet pit!

Strokovnjakinja peke z drožmi Polonca Rahmanović (PolaBekeraj) bo v tej posebni E-knjigi z nami podelila svoje znanje, recepture in napotke svojih najbolj priljubljenih receptov pit, ki so se nabrali skozi leta njene peke in ustvarjanja.

"Pite, oh te pite... Pitam sem v preteklosti že namenila kar velik del moje prve knjige D(r)oživete sladkarije by PolaBekeraj. A ni se končalo. Ko enkrat začneš s pitami, se ta zgodba nikoli ne konča. Pite niso smo sladke, so tudi slane. Pite navdušijo, tako s svojim rustikalnim izgledom, da o okusih ne govorimo. Prav za vsake brbončice se najde vsaj ena."
Polonca Rahmanović
avtorica

V tokratni E-knjigi je Polona zbrala 25 receptov za sladke in slane pite, ki so velike uspehe požele že v PolaBekeraj bistroju s konceptom, katerega je s poslovno partnerico Simono Žugelj odprla v centru Črnomlja leta 2019.

Na njuno presenečenje so se po svoje kose pit, katere so bile že takrat posebost blagovne znamke PolaBekeraj, zgrinjali gosti iz vseh koncev Slovenije.

Ker se je bistro zaradi epidemoloških razmer na žalost zaprl, se je odločila svoje recepte podeliti s svojimi strankami, sledilci in širšo javnostjo v čisto vsako domačo kuhinjo ljubiteljev pit.

E-knjiga PITE & PITE, sladke & slane ni običajna kuharska knjiga. Je knjiga, ki govori o kuhinji PolaBekeraj, blagovni znamki, ki je združila prijatelje, povezala isto misleče in stopila v marsikateri dom slovenske družine.

Kako?

S kosom pite.

 

V knjigi boste poleg zgodb našli še:

 

  • številne nasvete in napotke za peko tako sladkih kot slanih pit,
  • trike, ki so se izkazali za res ta prave “trike”,
  • veliko in še več izpeljank receptov,
  • napotke, kako h kosu pite kombinirati kozarec vina,
  • uvod v svet degustacije,
  • in še in še…in še kaj.

 

Komaj čakam, da ti jo lahko pošljem.

 

Objem,

Pola.

IZID KNJIGE: 15. avgust 2022

 

Knjigo lahko naročite tukaj:

9,90 z vključenim DDVNaročilo

Dodaj odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Komentiraj