Naša načela

Bistro s konceptom

 

PolaBekeraj bistro s konceptom je svojo pot začel v središču starega mestnega jedra Črnomlja, jeseni pa svoja vrata odpira še v Novem mestu. Smo bistro, kjer fermentiramo vse, kar se fermentirati da. In smo bistro, kjer zjutraj takoj zadiši po toplih cruffinih, grisinih in kruhu z drožmi, v svoji mali kuhinji naredi še najboljše d(r)oživete pite in ostale majhne sladke in slane pregrehe, ki jih tako zelo obožujete.

 

Ko nismo s cateringom na terenu, kuhamo »doma« v bistrojski kuhinji in izumljamo nove recepte. Polona, Simona in Nina se vsak dan znova veselimo vseh vaših nasmejanih obrazov, veseli pa nas tudi, da ste se navadili vsa svoja naročila oddati v naprej, saj se vam lahko le tako temeljito posvetimo in vam v roke predamo naročeni izdelek.

 

Punce se trudimo, kolikor se le da, povezovati z lokalnimi ponudniki zelenjave in ostalih proizvodov, ki jih uporabljamo v svoji kuhinji. Naša želja je vzpodbuditi lokalne kmetovalce k pridelavi zelenjave, saj se zavedamo tako pomena zdrave prehrane kot tudi ohranitve zdravega in lepega okolja.

Tedenska ponudba v Bistroju

Trg svobode 1A, Črnomelj

Kdaj smo tu?

Od torka do petka
od 9.00 do 14.00 ure.

Do kdaj je na voljo malica?

Dokler ne zmanjka!

Lahko naročim, da ne bom ostal-a brez?

Lahko, ampak res samo na spodnjo številko.
Ne na Polin telefon, ne na Polin SMS, ne na Polin FB profil in ne na Polin email. Na spodnjo številko, saj Pola mesi.

Aktualno iz Bistroja

Spremljajte naše aktivnosti in sprotno dogajanje na Facebook-u.

Želite biti del dogajanja
v Bistroju s konceptom?

 

Rezervirajte si prostor za delavnico ali zasebno zabavo.